料理&レシピ集・待避所
レシピ披露します&こんなレシピ教えて!
掲示板の使い方 | 井戸端会議 | お悩み相談 | お友達帳
7089 / 8003 ←新 | 旧→

【2781】My pleasure.  Point is Golden Brown.
ハート  OneTwo  - 02/11/25(月) 2:26 -
  
I skipped the first part to explain how to prepare the chicken.

In case of chicken breast, use it as it is.
A half breast is for one person.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The point of the dish is to brown it to "GOLDEN BROWN" on both sides.

= A little bit of "KITSUNE-IRO."

Then pour some wine or SAKE, and put on a lid to continue cooking.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

After it is cooked, you can serve it warm.

Or cold:
Tear it with your fingers into strips and
use it for chicken sandwitch or chicken salad
with mayonnaise and asparagus, if you like.


Enjoy!

引用なし
パスワード


141 hits

【2772】冷凍チキンの調理方法 トリコ 02/11/24(日) 1:54 やれやれ
【2776】冷凍チキンの解凍 onetwo 02/11/24(日) 19:35
【2777】Re:冷凍チキンの解凍 トリコ 02/11/24(日) 21:32
【2781】My pleasure.  Point is Golden Brown. OneTwo 02/11/25(月) 2:26 ハート
【2782】Re:My pleasure.  Point is Golden Brown. トリコ 02/11/25(月) 3:57
【6377】お肉の解凍 いどばた会議. 05/8/4(木) 20:33

7089 / 8003 ←新 | 旧→
[ << < 7079 7080 7081 7082 7083 7084 7085 7086 7087 7088 > >> ]     ページ:  ┃  記事番号:
2,335,562
v3.8.1β4
管理人:MP (ご意見ご感想及び削除はこちらまで)





 
プライバシーポリシー